نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه خورش ریواس + خواص فوق العاده ریواس

خورش ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.
خورش ریواس را اگر چه می‌توان به 2 روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی نظیری دارد.
با این حال در اینجا هر دو روش پخت خورش ریواس آمده است تا مناسب ترین را برای ذائقه‌تان انتخاب کنید.
ادامه مطلب
خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این
خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در
تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر
بامیه است.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
طرز تهیه خورش انار
خورش انار یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که از نظر طعم و ظاهر شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد. این خورش خوشمزه متعلق به استان گیلان می باشد و به عنوان یک غذای شمالی شناخته می شود.
انار خواص بسیار زیادی دارد که با تهیه این خورش می توانید از این خواص ارزشمند بهره مند شوید. از مهم ترین خواص انار می توان به تقویت سیستم ایمنی بدن ، سلامت و شادابی پوست ، تقویت مو ، آبرسانی و رفع خشکی پوست اشاره کرد.
خورشت انار به
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
خورش ونوشک یکی از انواع خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن
متعلق به کرمانشاه می‌باشد. این خورش محلی به دلیل وجود پسته کوهی ( ونوشک
) علاوه بر این که طعم و عطر بسیار خوبی دارد خواص زیادی برای بدن نیز
دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
تابه‌حال فکر کرده‌اید که تنوع خورش‌های ایرانی چقدر زیاد است! تعداد غذاهای خورشتی در ایران به‌قدری زیاد است که حتی شمردن آن ممکن نیست. اما با این وجود، بیشتر مردم تنها پنج تا ۱۰ مورد از این خورش‌ها در رژیم غذایی خانواده خود قرار داده‌اند. خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به دلیل رژیمی بودن می‌تواند در برنامه غذایی بسیاری از خانواده جای خوبی به دست بیاورد. این خورش علاوه بر طعم بی‌نظیر و رژیمی بودنش به دلیل برخورداری از خواص
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه سیب زمینی
گوشت :200 گرم
لپه 
ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.
 
مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط
1 عدد

 سیر رنده شده
2 حبه 

 مرغ
4 تکه 

 رب انار
یک قاشق چایخوری 

 سبزی ترش واش
500 گرم 

 نمک و فلفل
 به مقدار لازم

 زردچوبه
 به مقدار لازم

 بادمجان متوسط
 3 عدد

گوجه فرنگی
2 عدد


ادامه مطلب
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش سیب را به شما آموزش دهیم این خورش برای فصل زمستان بسیار خوشمزه و دلچسب است و می تواند کالری قابل ملاحظه ای به بدنتان برساند ویتامین ها و املاح معدنی موجود در این خورش قابل توجه هستند!
 زمستان که از راه می‌رسد خوردن ناهار را باید کمی جدی‌تر گرفت چرا که در طول روز بدن انرژی بیشتری به دلیل سرمای هوا از دست می‌دهد. بنابراین غذاهایی که ویتامین بیشتری دارند و پرانرژی هستند باید در وعده ناهاری قرار گیرند. خورش س
خورش گل کلم یکی از انواع خورش های ایرانی است که طرفداران خاص خودش را
دارد. در بعضی از شهرها به خورش گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می
کنند. شما می توانید در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است این
خورش خوشمزه را تهیه کنید.
ادامه مطلب
خورش هلو یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
طعم و عطر بسیار خوبی که دارد به دلیل استفاده از هلو در آن برای بدن نیز
مفید می باشد. این خورش یک خورش تابستانی محسوب می شود اما در صورت تمایل
می توانید آنرا با کمپوت هلو در تمام فصول سال تهیه کنید.
ادامه مطلب
خورش قیمه یکی از متداول ترین خورش ها در بین غذاهای نذری ماه محرم است. اگر شما هم قصد پخت یک خورش قیمه نذری تمام عیار را دارید به شما پیشنهاد می کنیم از این نکته های ساده استفاده کنید.
نکته های مهم در پخت خورش قیمه نذری
1 – برای پخت خورش قیمه نذری حتما یک روز قبل لپه راخیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن خارج شود.
2 – برای پخت حتما از پیار داغ فراوان استفاده کنید.

ادامه مطلب
قیمه بادمجان یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی هاست، در این غذا از موادی نظیر لپه، گوشت، سیب زمینی سرخ شده و بادمجان استفاده می شود. برای تهیه این غذا لپه را از شب قبل مقداری خیس می کنند و تا زمان پخت چند بار آب آن را عوض می نمایند. پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهند تا نرم گردد.
سپس گوشت خرد شده به خورش اضافه می گردد و آنقدر تفت می دهند تا تغییر رنگ دهد، به آن چند لیوان آب اضافه می کنند و صبر می کنند تا گوشت پخته و نرم شود. در همین حی
خورش کرفس یکی از انواع خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است. یکی از
دلایلی که شاید کمتر خورش کرفس را بر سر سفره های ایرانی می بینیم این باشد
که این خورش شباهت هایی به خورش قورمه سبزی دارد و به همین دلیل اکثرا قورمه سبزی را بر آن ترجیح می دهند.
ادامه مطلب
خورش مرغ یکی از مرسوم ترین خورش های ایرانی است که تقریبا همیشه در
کنار زرشک پلو سرو می شود و با نام زرشک پلو با مرغ شناخته می شود. این
خورش خوشمزه از غذاهایی محسوب می شود که اگر خوب پخته شود تقریبا همه آنرا
می‌پسندند.
ادامه مطلب
طرز تهیه “خورشت کرفس”
خورش کرفس:
خورشت کرفس از جمله غذاهای سنتی ایرانی خوش طعم است که برخلاف طعم عالی آن و هم چنین خواص و فواید فوق العاده زیادش طرفداران زیادی ندارد.
شما در “خورشت کرفس” میتوانید از کنگر و ریواس هم استفاده کنید. کنگر را مانند کرفس به اندازه یک بند انگشت خرد کنید کمی تفت دهید و با کرفس و گوشت و سبزی مخلوط کنید..
ادامه مطلب
خورش خلال بادام کرمانشاهی
کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست و خوب است یکبار هم شده آن را امتحان کنید.
ادامه مطلب
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
ادامه مطلب
خورش ریواس یکی از خورش های محبوب ایرانی است که به دلیل اینکه ریواس
همیشه موجود نیست به عنوان یک خورش فصلی شناخته می شود. خورش ریواس دستور
پخت های متنوعی دارد و در برخی شهرها با مواد متنوعی مثل رب انار و لپه طبخ
می شود.
ادامه مطلب
بادمجان از قدیم یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی بوده و نقش پررنگی در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی دارد. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر می‌شود، خورش قیمه است. خورش قیمه اگر محبوب‌ترین خورش ایرانی نباشد، به راحتی می‌توان آن را دومین خورش محبوب در ایران تصور کرد. حال اگر خورش قیمه با بادمجان همراه شود تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه می‌شود. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تفاوت زی
خورش طلا کوله یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که
اصالتا متعلق به استان گیلان می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان و یکی از خورش های محبوب در استان گیلان است. طلا کوله در زبان گیلکی یعنی جوجه خروس و این خورش به صورت سنتی در گیلان با گوشت خروس تهیه می شود.
ادامه مطلب
خورش غوره یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر
اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود غوره برای سلامتی بدن نیز مفید
است. توصیه می کنیم کسانی که به غذاهای ترش علاقمند هستند این خورش خوشمزه
را امتحجان کنند.
ادامه مطلب
این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زم
خورش قرمه سبزی از محبوب ترین خورش های ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق این خورش خوشمزه نباشد. خورش قرمه سبزی از اصیل ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بیشتر نقاط کشورمان با یک دستور خاص تهیه می شود.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قیمه
خورش قیمه یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد به عنوان یک غذای مناسبتی برای ایام مذهبی و مناسبت های خاص نیز شناخته می شود که به صورت نذری میان مردم پخش می شود. مواد اصلی خورش قیمه تقریبا در تمام نقاط ایران یکی هستند اما در بعضی از مناطق علاوه بر مواد اصلی خورش قیمه ، مواد غذایی دیگری نیز به این خورش اضافه می شود. خورش قیمه به طور معمول با گوشت خ
برنج ایرانی یکی از غذاهایی است که به شیوه های گوناگون سرو می شود. این ماده ی غذایی را می توان به صورت پلو پخت و به همراه مواد خوراکی زیادی همچون انواع حبوبات، انواع سبزیجات، و … پخت و از طرف دیگر به صورت چلو پخت. چلو را می توان با انواع خورش ها و انواع کباب ها سرو کرد. یکی از خورش های خوش مزه و دوست داشتنی که به همراه چلو مصرف می شود خورش قیمه سیب زمینی است. خورش قیمه یکی از غذاهای پر طرف دار در میان ایرانیان می باشد. که در آماده کردن آن می توان
دوستان از سالها پیش اسم غذایی بنام خورش ترشی قرمه که یک غذای اردبیلی هست رو شنیده بودم ولی تا حالا درست نکرده بودم شب قبل داشتم برای فردا ناهارفکر و برنامه ریزی میکردم که ناهار چی درست کنم یه لحظه یادم افتاد که خورش ترشی قرمه درست کنم .بالاخررره دست به کار شدم و این خورش مثل قیمه هستش فقط تفاوتش اینه که بجای لپه لوبیا چشم بلبلی استفاده میشه فکر نمیکردم اینقدر خوشمزه باشه

ادامه مطلب
خورش آلو Masma یکی از خورش های خوشمزه استان گیلان است. یکی از خورش های سنتی استان است که طعم ترش و شیرینی دارد. از مرغ ، بادمجان و رب انار نیز در این ظرف استفاده می شود. این ایده خوبی برای کسانی است که غذاهای گوشتی را دوست دارند. آلو یکی از آن دسته از غذاهایی است که می تواند غذاهای متفاوت و خوشمزه ای ایجاد کند. از جمله: خورش آلو ، خورش برگ زردآلو ، خورش آلو ، خورش آلو سیاه و ترش آلو. هر استان طبق سلیقه خود به نوعی از این غذا در ترکیب خود استفاده می کند.
خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که طرفداران خاص خودش را دارد. این خورش علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود سبزیجات مقوی مانند لوبیا سبز برای بدن نیز بسیار مفید است.
خورش لوبیا سبز به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آنرا با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش خوشمزه را می توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه برای مهمانی ها و مجالس
در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و ایجاد طعم ایده آل را پیش رو خواهید داشت که امیدواریم از طعم بی نظیر این خورش ایرانی نهایت لذت را ببرید.
خورش مرغ از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این نوع خورش را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش مرغ از ران مرغ و پیاز و سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی و رب گوجه فرنگی و روغن مایع و ز
مواد لازم خورش قیمه بادمجان :بادمجان قلمی  6 عدد      
پیاز متوسط 2 عددرب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری  
گوشت گردن گوساله  600 گرمنمک به میزان لازم  
سیر  4 حبهروغن برای طبخ و سرخ کردن  
غوره عسگری  نصف پیمانه                      ادویه مخصوص   1 قاشق غذاخوری  
گوجه فرنگی  3 عدد

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
مواد لازم:
۳۰۰ گرم لوبیا سبز
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی قیمه ای خرد شده
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
روغن به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل قرمز مقداری
آبلیمو به میزان لازم
۲ ق س گوجه فرنگی

ادامه مطلب
برای تهیه خورش مرغ کره ای هندی کار چندان دشواری پیش رو نخواهید داشت! کافیست مواد لازم را از لیست زیر تهیه کرده و مطابق دستور آشپز عمل کنید.
مواد لازم خورش مرغ
گشنیز خرد شده – یک قاشقسیر رنده شده – یک قاشق چای خورینمک – به میزان لازمپودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوریروغن – یک قاشق غذاخوریزیره – ۲ قاشق چای خوریپودر کاری- یک قاشق چای خوریزنجبیل له شده – یک قاشق چای خوریرب گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوریپیاز ریز شده – ۲ عددمرغ – ۸ تکهخامه کم چرب – دو
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش کرفس
آماده سازی: 1
ساعت مدت انتظار: 2
ساعت مجموعاً: 3 ساعت
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
ز
ایندفعه دیگه یادم موند که عکسشو بگیرم D: 
راحت هم بود پختنش. پیاز و گوشت و زردچوبه رو مثل هر خورش دیگه‌ای تفت میدی، بعد یکی دو قاشق رب رو با گوشت تفت میدی و بعدش هم به‌ها رو یه کوچولو تفت میدی با بقیه و روشون آب میریزی. ادویه‌شم فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه. آلو بخارا رو میتونی از همون اول اضافه کنی و یا بعدتر. در آخر هم یکم آبلیمو میریزی که ترش‌مزه تر بشه. فقط من یه ربعی ازش سر نزدم یکم ته گرفته بود. ولی در کل خورش راحتیه. لازم هم نیست پوست به گرف
 
موادلازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله  ۴۰۰ گرمبادام خلال شده  ۲۰۰ گرمپیاز خردشده  ۱ عددلیمو عمانی   ۴ عددزرشک سیاه  ۱/۳ پیمانهرب گوجه ‌فرنگی ۲ پیمانهزعفران دم کرده  به مقدار لازمهل و گلاب  به مقدار لازمنمک و چوب دارچین  به مقدار لازم
✍طرزتهیه:
گوشت را به‌صورت تکه‌های کوچک خرد کنید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. بگذارید کمی جوش بخورند، سپس آنها را در سبد بریزید تا آب اضافی‌شان دور ریخته شوداین کار به این خاطر است که آب خورش شما شف
طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
 
ادامه مطلب
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
زردچوبه به مقدار لازم
کرفس 250 گرم
پیازپیاز 1عدد یزرگ
زعفران 3 قاشق غذا خ
در متون طب ایرانی از غذا‌هایی مانند آش‌های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره‌قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذا‌های ایرانی برای فصل بهار نام‌برده‌شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.مصرف این غذا‌ها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.از طرف
نخود یکی از پرخاصیت ترین حبوبات می باشد که در طب سنتی به مصرف آن تاکید شده است. آب نخود بهترین ماده غذایی در فصول سرد سال می باشد زیرا نخود طبع گرمی دارد.برای درمان نازایی مصرف روزانه آب نخود همراه عسل بسیار توصیه شده است.همچنین آب نخود ملین است و از یبوست جلوگیری می کند.همچنین تحقیقات نشان می دهد آب نخود موجب رفع عفونت ریه و کاهش تورم لثه ها می شود.در این مطلب در نیک صالحی به خواص آب نخود پرداخته ایم.

ادامه مطلب
طرز تهیه خورش غوره بامیه:
مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر
300گرم گوشت خورشتی ٢٥٠گرم بامیه ١عدد پیاز متوسط 3عدد گوجه رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ غوره و 2ق غ ابغوره ١عدد سیب زمینی متوسط زردچوبه؛پودر فلقل قرمز؛ادویه به میزان لازم به میزان لازم روغن به میزان لازم نمک
ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
در قصر شاهنشاه غذاهاى مطبوع و گوارا بسیار مورد توجه بود. از جمله طعام هایى که براى پادشاه ولاش مهیا میکردند، یکى «خورش شاهى» نام داشت، که مرکب بود از گوشت گرم و گوشت سرد، و برنج فسرده، برگ معطر، و مرغان مسمن، و خبیص، و طبرزد؛ 
دیگر از طعام ها «خورش خراسانى» بود، که از گوشت کباب شده بسیخ، و گوشت پخته در دیگ، و کره و عصارات، ترکیب مى یافت؛ دیگر «خورش رومى» که گاه با شیر و شکر، و گاه با تخم مرغ و عسل، و گاه برنج با کره و شکر و شیر ساخته میشد؛
دیگر «
مالت جو به عنوان غذا در بسیاری از کشورهای اروپایی، خاور میانه و آفریقایی استفاده می شود. بسیاری از آن برای درست کردن سوپ ها و خورش ها و همچنین نان جو ، استفاده می کنند. هم چنین از مالت جو برای علوفه ی دام و همچنین منبع تخمیری در بسیاری از نوشیدنی ها استفاده می شود. دانه های جو نیز به صورت محبوبی در بعضی از فرآیندها به شکل مالت در می آیند.
مالت جو چیست؟
ادامه مطلب
خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است که به دلیل اینکه طرفداران زیادی دارد به روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود.
احتمالا در اطرافیانتان، تعداد کسانی که فسنجان واقعا خوشمزه درست می کنند کم است. این به دلیل همان مهارتی است که تعداد اندکی از آن برخوردارند. اما ما می خواهیم راز تهیه یک فسنجان (Fesenjan) خوشمزه را با شما در میان بگذاریم.
 
طرز تهیه خورشت
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
همه  گیاهان دارویی فوق العاده اند و دارای خواص و اثرات بسیار، اما این فوق العاده بودن مشروط بدان است که بدانیم این گیاهان دارویی برای  چه کسانی در  چه وقتی و به  چه میزان باید مصرف شوند تا فوق العاده خوب باشند و الا اگر علم به این شروط نباشد همین گیاهان می توانند فوق العاده بد باشند!!
برای مثال با بیمارانی برخورد کرده ایم که شنیده یا خوانده اند که سیر دارای چه خواص فوق العاده ای است ول ذا شروع به خوردن آن نموده اند و پس از چندی با عوارض جانبی ن
 
مواد اولیه : برای 4 نفرنمک به میزان لازمگوشت نیم کیلو (به صورت خورشتی (از مرغ هم میتوان استفاده کرد))آلو 300 گرم (خورشتی یا جنگلی)تره 400 گرمفلفل سیاه به میزان لازمروغن به مقدار لازمپیاز 1 عدد (درشت)اسفناج 750 گرم (پاک شده)
ادامه مطلب
مواد لازم
هل پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق سوپخوری
آلو خورشتی : ۱۵ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
پودر تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چایخوری

ادامه مطلب
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب
مواد لازم
هل پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به میزان لازم
لپه : یک پیمانه
گوشت خورشی : ۳۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
پیاز : یک عدد
رب گوجه‌فرنگی : دو قاشق سوپخوری
آلو خورشتی : ۱۵ عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
پودر تخم گشنیز : ۱/۴ قاشق چایخوری

ادامه مطلب
وش تهیه خورشت کرفس با طرز تهیه خورشت کنگر و ریواس مشابه می باشد و هر کدام از این خورشت ها طعم و خواص بی نظیری دارند.
مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
کرفس: ۳ ساقه
روغن: ۱۰۰ گرم
پیاز: بزرگ یک عدد
آبلیمو: نصف فنجان
نعناع و جعفری: نیم کیلو
نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری
 
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش گل کلم
خورش گل کلم یک کدام از گونه های خورش های خوشمزه اهل ایران است که می‌توانید آنرا نظیر غذاهایی مانند کوکو گل کلم در پاییز که گل کلم در بازار موجود هست طبخ نمایید . این خورش خوشمزه را می‌توانید به ذوق و سلیقه خویش با گوشت یا این که مرغ تنظیم نمائید .در‌این یادگرفتن بی نقص ترین روش شیوه تنظیم خورش گل کلم را مهیا کرده ایم . با مواد اضطراری ذکر شده در‌این امر آشپزی می‌توانید برای ۴ نفر خورش گل کلم تنظیم فرمایید . با امر پخت و طر
آلو اسفناج از خورشت های مجلسی و بسیار لذیذه ایرانیه. این خورشت عالی خواص بسیار زیادی هم داره که در ادامه صحبت میکنیم. آلو اسفناج رو هم با گوشت و هم با مرغ میشه تهیه کرد ولی با گوشت مرسوم تره و در واقع آلو اسفناج اصلی که بسیار هم خوش طعم تره با گوشت تهیه میشه. در اینن مطلب طرز تهیه کامل این خورشت لذیذ رو با نکاتش قرار میدیم.
 
مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج
گوشت گوسفندی 300 گرم
اسفناج تازه 700 گرم
تره 300 گرم
آلو خورشتی 200 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 1 حبه
نمک و
خواص مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند...
خواص عسل معجزه ای برای سلامتی بدن
مصرف عسل باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد. با استفاده از عسل به صورت موضعی
می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود،
ادامه مطلب
قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و به روغن افتاده از جمله خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. قورمه سبزی را با انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ و لوبیاهای مختلف درست می‌کنند.
 
مواد لازم
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
تره و اسفناج: ۲۵۰ گرم (هر کدام ۱۲۵ گرم)
گشنیز و جعفری: ۱۵۰ گرم (هر کدام ۷۵ گرم)
شنبلیله: ۵۰ گرم
لیموعمانی: ۳ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
 
طرز تهیه قورمه سبزی
لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار
عسل انجیر خواص بسیار زیادی دارد. این معجون خوش عطر و طمع می تواند به درمان بسیاری از بیماری ها کمک نماید.
همانگونه که از اسمش پیداست، عسل انجیر ترکیبی از عسل طبیعی و انجیر درجه یک می باشد. میل کردن انجیر به همراه عسل طبیعی و با کیفیت می تواند خواص این مواد مغذی را تکمیل کرده و مخلوط مصرفی را به یک سوپر فود بدل کند.
انجیر سرشار از انواع ویتامین ها از جمله B ، A و C است. همچنین انجیر،
غنی شده از انواع مواد معدنی از جمله آهن، پتاسیم، کلسیم ، منیزیم و
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
 
همانطور که می دانید خورش قورمه سبزی یکی از معروف ترین و دوست داشتنی ترین غذاها میان ایرانیان است و کترین ایرانی را می توانید بیابید که این خورش لذیذ را دوست نداشته باشد. برای این مطلب یکی از کامل ترین آموزش های پخت قورمه سبزی را آماده کرده ایم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبلاگ سیب قرمز همراه باشید.
ادامه مطلب
خورش فسنجان عسلی
واقعیت
رو بخوام بگم خورشت های اصیل ایرونی، همشون برای من خوشمزه و دلچسبن ولی
خورش فسنجان عسلی یه چیز دیگه اس. اغراق نکردم اگه بگم خورشتی نیست که به
اندازه فسنجون دوست داشته باشم. البته من تنبلم و با اینکه این غذا رو خیلی
دوست دارم، فقط گاهی برای مهمونی ها درستش میکنم. شاید به این دلیل که
پختش زمان و حوصله ی زیادی میخواد. دراین مطلب طرز تهیه خورشت فسنجون رو
مرحله به مرحله میذارم برای اون دسته از دوستانم که خیلی این خورشت رو
 
فرزندتان سرفه می‌‌کند؟ سرفه های مکرر شبانه اش خواب تان را مختل می‌کند؟
 قبل از اینکه به جستجو در داروخانه بپردازید تا یک شربت ضد سرفه پیدا کنید، یک قاشق عسل را امتحان کنید. مطمئناً نتیجۀ آن فوری و معجزه آسا نیست، اما یک تحقیق علمی نشان داده است که عسل با خواص منحصر به فردش، جایگزین بسیار مناسبی برای شربت سرفه است.
ادامه مطلب
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
قورمه سبزی از خورش های معروف و پرطرفدار ایرانی است که امروز با یک آموزش کامل برای تهیه این خورش مجلس در خمت شما عزیزان هستیم. در دامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی    ۳۰۰ گرمسبزی خورشتی    ۵۰۰ گرملوبیا قرمز یا لوبیا چیتی    ۱۵۰ گرمپیاز    ۱ عدد بزرگلیمو عمانی    ۴ عددروغن مایع    به اندازه لازمنمک و فلفل سیاه    به اندازه لازمآب نارنج ، آبغوره و زردچوبه    به اندازه لازم
دستور پخت خورش قورمه
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
طرز تهیه خورش مرغ
 
طرز تهیه خورش مرغ
که یکی از معروف ترین غذاهای ایرانیان است . در اکثر مجالس معمولا سرو می
شود.این خورشت یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی یا همان تبریز
است.این غذا به مدل های مختلف تهیه می شود در برخی از نقاط ایران فقط مرغ
را طعم دار کرده و اجازه می دهند سرخ شود و سپس با ریختن آب و رب آن را مغز
پخت می کنند و روی برنج را با زرشک تزیین می کنند که این هم نوعی خورش مرغ
است . یکی از خورش های خوشمزه و عالی که اغلب ما بارها آن را
قارچ یا گیاه گانودرما؛  گانودرما یکی از گیاهان دارویی است با خواص شگفت انگیز در درمان بسیاری از بیماریها. به همین منظور خواص، مضرات و روش های استفاده از آن را برای شما کاربران عزیز بیان کردیم.
اینک در این بخش به دستور تهیه قهوه گانودرما، خواص و مضرات آن نیز می پردازیم.
ادامه مطلب
میوه به با خواص فوق العاده خود خیلی از بیماری ها را تسکین می بخشد و همچنین روغن آن نیز مانع تعریق و دانه های آن به گلو درد کمک می کند.

طبع میوه به گرم و تر است. این میوه بومی ازبکستان، ارمنستان، ترکیه، مجارستان و مقدونیه می باشد. شما می توانید از به برای تهیه ی مربای به، شربت به و خورش به استفاده کنید. میوه به حاوی ویتامین ها، مواد معدنی مانند ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن، ترکیبات فنلی، آنتی اکسیدان های کاتچین، اپیکاتچین، لیمونن و فیبر غ

آشنایی با خواص سنگ نمک
   
سنگ نمک چه ویژگی ها و خاصیت هایی دارد
 
نگه داشتن سنگ نمک در خانه فواید بسیار زیاد است که ممکن است هیچکدام از آن ها را نشنیده باشید. از جمله فواید این سنگ می توان به پاک کردن محیط و دور کردن انرژی منفی اشاره کرد. سنگ نمک همچنین می تواند بیماری های بسیاری را درمان کند و خواص درمانی زیادی دارد. در این مقاله با بعضی از خواص سنگ نمک آشنا می شویم.
ادامه مطلب
لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم‌دهنده‌ طبیعی به غذاها به‎خصوص خورش‌ها افزوده می‌شود.
اگرچه لیمو عمانی یک چاشنی محبوب است که در اکثر غذاهای سنتی ایران وجود دارد اما خوردن آن به نظر متخصصان خالی از اشکال نیست.
به گزارش مجله دلتا؛ لیمو عمانی به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک می‌کند اما این ماده همانند اسفنج عمل‌ کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می‌کند.
بیشترین موادی که لیمو عمانی به خود جذب می‌کند، چربی‌ها و اسی
 
طرز تهیه خورش کرفس با پنیر کبابی
شاید اولین باری که خورش کرفس درست شد، کسی توقع نداشت با ترکیب نعنا و کرفس و گوشت، هم‌چنین خورش لذیذی را بچشد. اکثر خورش‌های ایرانی با مرغ یا گوشت تهیه می‌شوند و خیلی از افراد ممکن است به خاطر رژیم خاصی که دارند، قید درست کردن غذاهای گوشتی را بزنند. پنیر کبابی با بافت نسبتا سفت و طعم فوق‌العادش بعد از گریل شدن به خاطر داشتن مقدار قابل توجهی پروتئین و کلسیم بهترین جایگزین گوشت در تمام خورش‌ها و غذاهایی که ب
دارچین سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر می‌باشد. در ادامه به 12 مورد از این خواص اشاره می‌کنیم...
دارچین
دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنی‌های قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ما ایرانی‌ها نیز بسیار استفاده می‌شود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص زیاد دیگری هم دارد و به همین دلیل برای درمان بسیاری از مشکلات و اختلالات جسمی به کار برده می‌شود.
ادامه مطلب
آیا از خواص روغن زالو چیزی به گوشتان خورده است ؟
زالو یک جاندار عجیب و استثنایی به شمار می رود به گونه ای که درمانگر بسیاری از بیماری ها می باشد .
حال میخواهیم به بررسی خواص روغن زالو ( فواید و عوارض ) بپردازیم :
 
۱- خاصیت اول از خواص روغن زالو :
بزرگ کننده اندام حیات دهنده مرد ( آلت تناسلی )
ادامه مطلب
فواید و خواص ادویه پاپریکا
 
پاپریکا ادویه ای است که از فلفل های خشک گیاه گیاه Capsicum annuum تهیه می شود.
در انواع شیرین ، دودی و داغ و همچنین انواع مختلف رنگ ها مانند قرمز ، نارنجی و زرد وجود دارد. پاپریکا در سراسر جهان بخصوص در ظروف و خورش های برنج مورد استفاده قرار می گیرد.
این گیاه نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان ها بلکه ویتامین ها و مواد معدنی نیز هست.
در اینجا 8 فواید بهداشتی حاوی پاپریکا آورده شده است.
1. با مواد مغذی پر شده استپاپریکا با ریز مغذی
قیمه ترکی یا«پیچاق قیمه»
خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد. و یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل است.
برای جذاب تر کردن این غذا ، تخم مرغ ها را با قالب مخصوص فرم دهید و روی خورش بریزید.
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت قیمه ای : نیم کیلوخلال بادام :150 گرمپیاز بزرگ : 2عددنمک، فلفل، دارچین و زردچوبه : به مقدار لازمزعفران ساییده شده : 2 /1 ق چ سرپرآبغوره : 2ق سرب گوجه فرنگی : 1 ق ستخم مرغ : 2عددروغن : به مقد
مواد لازم برای خورشت بادمجان مجلسی :

گوشت خورشی :نیم کیلو
بادمجان قلمی:6 عدد
پیاز: 1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی:2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی:به مقدار لازم

ادامه مطلب
کانی شناسی سنگ،کیفیت سنگ(تراوایی)،خواص و ترکیب نفت مخصوصا محتوای اسفالتینی،خواص و ترکیب اب سازند،شوری و PH,دما و فشار مخزم،اشباع و تاریخچه اشباع مخزن، به طوری که می توان گفت ترشوندگی یکی از پارامترهای پیچیده مخزن است که به عوامل مختلفی بستگی دارد.این عوامل شامل خواص سنگ و خواص نفت و اب سازند در شرایط مخزن می باشد.
استفاده از سنگ فیروزه خواص فراوانی برای روح و جسم انسان دارد. در ادامه اینفوگرافیک خواص سنگ فیروزه را برای شما جهت مطالعه قرار داده‌ایم تا با خواص این سنگ شگفت‌انگیز آشنا شوید. (جهت مشاهده عکس در سایز بزرگ بر روی آن کلیک کنید.)
 
خواص عرق چهل گیاه
 
از جمله خواص عرق چهل گیاه می توان به گرم بودن طبع این گیاه اشاره نمود. تقویت و آرامش اعصاب از دیگر خواص عرق چهل گیاه به شمار می رود.
عرق چهل گیاه نمونه ای از عرقیجات بوده که نوعی شبه دارو به حساب می آید و دارای خواص فراوان است. از جمله خواص عرق چهل گیاه تقویت دستگاه گوارش بوده که عمدتا در میان مردم شناخته شده نیست. این عرق طبعی گرم داشته و سبب رفع ناراحتی های روده، دل درد، نفخ شکم، دل پیچه و همچنین ضد استفراغ و تهوع می باشد.
مواد لازم خورش قورمه سبزی
پیاز بزرگ ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم
روغن مایع به اندازه کافی
سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش قورمه سبزی
برای اینکه پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ در معده نشوید و لوبیا راحت تر بپزد ، باید از شب قبل لوبیا قرمز را درون یک کاسه آب بخیسانید و در صورت امکان دو یا سه مرتبه آبش را تعویض کنید. این کار علاوه بر اینکه نفخ لوبیا قرمز را می گیرد ب
خواص رازیانه:
۱. کمک به کم خونی و درمان آنهنگامی که ما در مورد خواص رازیانه برای سلامتی صحبت می‌کنیم، باید این گیاه را به عنوان یک درمان خانگی موثر برای کم‌خونی معرفی کنیم، چرا که تخم رازیانه دارای دو ماده‌ی غذایی مهمی برای تشکیل خون است، از جمله هیستیدین و آهن. هم هیستیدین و هم آهن موجود در رازیانه به بهبودی قابل‌توجه بیماران مبتلا به کم‌خونی کمک می‌کنند. آهن یک ماده‌ی کلیدی هموگلوبین است. هیستیدین در افزایش تولید هموگلوبین و افزایش شک
خواص و مضرات ترب سیاه
ترب سیاه یک گیاه مفید برای سلامتی می باشد که بومی کشورهای آسیا و اروپایی است ، ترب اسپانیایی بسیار معروف می باشد. دلیل اینکه به این گیاه ترب سیاه می گویند آن است که رنگ آن سیاه یا بنفش مایل به سیاه است. گوشت این گیاه سفید رنگ است.
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات ترب سیاه را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص ترب سیاه و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی هم
سلامی با ذوق فراوان و لبریز از سپاس از خالق یکتا
امروز سه شنبه 98/2/17 و اول ماه مبارک رمضان سالروز ولادت طاهاست.
طاهایم ، پسرم ، دلبندم تولدت مبارک.
ان شاءالله که سالیان سال با موفقیت پشت سر بگذاری.
از دیروز من و همسرم در تکاپوی برگزاری یک جشن تولد برای فرزندمان هستیم و چون مصادف شده با ماه رمضان مهمانان به صرف افطار دعوت شده اند.
پختن کیک تولد و ژله و تزئینات اتاق را دیروز انجام داده ایم . برای افطار هم خورش قیمه در نظر گرفته ایم و چون باتوجه به ک
روزی یک مرد روحانی با خداوند مکالمه ای داشت: خداوندا! دوست دارم بدانم بهشت و جهنم چه شکلی هستند؟ خداوند او را به سمت دو در هدایت کرد و یکی از آنها را باز کرد، مرد نگاهی به داخل انداخت، درست در وسط اتاق یک میز گرد بزرگ وجود داشت که روی آن یک ظرف خورش بود، که آنقدر بوی خوبی داشت که دهانش آب افتاد. افرادی که دور میز نشسته بودند بسیار لاغر مردنی و مریض حال بودند، به نظر قحطی زده می آمدند، آنها در دست خود قاشق هایی با دسته بسیار بلند داشتند که این دست
مدت‌ها است که نقل قولی در مورد خواص رازیانه از یک پزشک طب سنتی من را درگیر کرده است. او می‌گوید که رازیانه خواص سلامتی فراوانی دارد و هر کس می‌تواند از آن برای جبران کمبود مواد مغذی بدن خود استفاده کند. اگر این حرف از یک پزشک گفته نشده بود هیچ وقت باور نمی‌کردم که رازیانه تا این حد می‌تواند مفید باشد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در جیمیتو مقاله‌ای در مورد خواص رازیانه و عرق رازیانه، روغن رازیانه و همچنین دم‌نوش برای روشن شدن واقعیت‌ها در م
کدو سبز سرشار از خواص مختلفه و خیلی خوبه که بیشتر توی غذاهامون ازش استفاده کنیم. یکی از غذاهای خوشمزه ای هم که میشه با کدو درست کرد، خورشت کدو هستش که نحوه طبخش تقریبا شبیه خورشت بادمجونه البته با این تفاوت که کدو برای سرخ شدن به اندازه بادمجون روغن به خودش نمیکشه و خیالمون از جهت زیادی چرب و چیلی بودنش راحته و اینم بگم که مطمئن باشین تو طعم و مزه از خورشت بادمجون چیزی کم نداره.

ادامه مطلب
چلوخورش قیمه
قدمت ادای نذری به صورت چلوخورش قیمه زیاد نیست و شاید حداکثر 80-90 سال باشد. تا قبل از آن شربت، نان و خرما، شیرداغ و انواع آش از ماکولات مراسم عزاداری بوده اند که قدمت آن به دوره صفویان می رسد که مراسم سوگواری از آن زمان شکل و شمایلی رسمی و باشکوه به خود گرفت. اینکه چرا قیمه غذای اصلی این مراسم شده است، دقیقا معلوم نیست و دلایل متفاوتی برای آن ذکر می شود که هیچ کدام سندیت ندارد. گروهی معتقدند قیمه یکی از آسان ترین غذاهایی است که دنگ و
معرفی خواص قهوه
تمامی افراد با این سناریو روبرو شدند، یعنی باید تا پاسی از شب بیدار باشند و برای راه‎حل آن به قهوه پناه می‎برند. قهوه را به عنوان یک ضد خواب می‎شناسند ولی بیدار نگه داشتن فرد تنها خواص قهوه نیست. در این مطلب قصد داریم تعدادی از خواص بینظیر قهوه را با یکدیگر بررسی کنیم.
اگر بخواهیم از فواید قهوه برای شما صحبت کنیم ، قطعا در یک صفحه و چند کلمه نمیگنجد و خواص قهوه بسیار بیشمار است ولی به برخی از خواص قهوه در این مقاله اشاره کرد
همه آنچه که باید درمورد خربزه بدانید را درادامه ببینید.
خواص خربزه بیشمار است و مصرف خربزه از سوی امامان نیز توصیه شده است. خربزه رفع کننده یبوست و کمک کننده به هضم غذا، افزاینده ادرار و دفع کننده کم خونی و سنگ مثانه و تولیدکننده عرق در بدن. به طور کامل به خواص و فواید و در عین حال به مضرات خوردن خربزه می پردازیم.

ادامه مطلب
طرز تهیه فسنجون مجلسی و نکاتی برای طبخ آنخورش فسنجون مجلسی، یکی از غذا‌های سنتی ایران است که تهیه آن در مهمانی‌ها خالی از لطف نیست، زیرا این غذا طعم خوب و ظاهر زیبایی دارد. تمام غذا‌های سنتی ایرانی خوشمزه و لذیذ هستند، اما همه آن‌ها مناسب مجالس نیستند.
فسنجون طعم ترش و شیرینی دارد، از اینرو افراد بسیار طرفدار آن هستند. اگر به دنبال خوراکی مناسب برای میهمانی‌ها و مجالس خود هستید، فسنجون مجلسی گزینه مناسبی خواهد بود. این غذا از گردو و مرغ ت
چلوخورش قیمه
 
قدمت ادای نذری به صورت چلوخورش قیمه زیاد نیست و شاید حداکثر 80-90 سال باشد. تا قبل از آن شربت، نان و خرما، شیرداغ و انواع آش از ماکولات مراسم عزاداری بوده اند که قدمت آن به دوره صفویان می رسد که مراسم سوگواری از آن زمان شکل و شمایلی رسمی و باشکوه به خود گرفت. اینکه چرا قیمه غذای اصلی این مراسم شده است، دقیقا معلوم نیست و دلایل متفاوتی برای آن ذکر می شود که هیچ کدام سندیت ندارد. گروهی معتقدند قیمه یکی از آسان ترین غذاهایی است که دنگ
نکات مهمی که باید در مورد گلاب و فواید فوق العاده آن بدانید.
 
گلاب را می توان معجزه طبیعت نامید خواص و فواید بسیاری در این عصاره قرار دارد که در درمان بسیاری از درد ها و بیماری ها می تواند موثر باشد. این گل بهاری از اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد رویش دارد و از خواص درمانی فراوانی برخوردار است.
گلاب معروفترین نوع عرقیات است که از گل سرخ گرفته می شود. گفته می شود که حضرت محمد(ص) از عطر این گل استفاده می نمودند و به همین دلیل گل سرخ را با نام گل م
گل محمدی گلی زیبا از طبیعت و نماد عشق است و مزایای زیادی دارد که می تواند برای هر شخصی مفید باشد. گلاب از فرآورده های اصلی گل محمدی است که تاثیر فوق العاده ای در سلامت پوست و کاهش اضطراب دارد و علاوه بر آن خواص درمانی فوق العاده ای برای چشم دارد. در زندگی روزمره بیشتر افراد ساعتها در برابر صفحه کامپیوتر میگذرانند که برای چشم ها مضره و آلودگی محیط زیست هم باعث آسیب رسیدن به چشم می شود. خواص درمانی گلاب برای مراقبت از چشم مناسب است. بنابراین در ا
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
خواص عسل و فواید آن برای سلامتی
همانطور که در مطلب قبل به آن اشاره شد خواص عسل از دیرباز برای جوامع مختلف بشری آشکار بوده است. اما در مناطق مختلف با توجه به موقعیت جغرافیایی و همچنین فرهنگ و رسوم مردم تنها بخشی از خواص عسل بررسی و مورد استفاده قرار می گرفته است. امروزه با توجه به پژوهش ها و تحقیقات گسترده ایی که بر روی عسل صورت گرفته می توان به جرات گفت خواص عسل برای هیچکس ناشناخته نیست. . .
ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

SNANEUOK