نتایج جستجو برای عبارت :

سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی و سس ایتالیایی

مواد تشکیل دهنده‌ای که برای سالاد پاستای آسان نیاز دارید
 
پاستا روتینی سه رنگ
سالاد ایتالیایی
پنیر پارمزان
روغن زیتون
پیاز قرمز
هویجهای ریز (بیبی هویج)
بروکلی
بروکلی
گوجه گیلاسی یا خوشه‌ای
خیار سبز
فلفل دلمه‌ای زرد
طرز تهیه سالاد پاستا رنگی با سبزیجات تابستانی
مواد لازم
۱ بسته پاستا تورینی سه رنگ (پاستا پیچ پیچی)
۱ بسته کوچک گوجه خوشه‌ای، دو نصف شده
۱ و ۱/۲ پیمانه خیار سبز ورقه شده و چهار قسمت شده
۱ و ۱/۲ پیمانه بروکلی ریز خرد شده
۱ پیمانه
طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.
 

ادامه مطلب
 
طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید. 

ادامه مطلب
برخی ها معتقدند سالاد شیرازی با سالاد فصل یکی هست. اما شاید بدانید که چاشنی سالاد شیرازی است که آن را متفاوت از هر نوع سالاد دیگر می کند. مثلا سالاد شیرازی با سس مایونز یکی از این چاشنی های خاص است که می توانید برای سالاد خود انتخاب کنید. ما در این مقاله طرز تهیه سالاد شیرازی مجلسی را برای شما در نظر گرفته ایم.
 
ادامه مطلب
طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، خوشمزه و متفاوت
پاستا پنه آلفردو یکی از انواع پاستاست. پاستا یک غذای ایتالیایی است ولی تقریبا در تمام دنیا درست می‌شود.
 این غذای محبوب را با سس‌های مختلفی تهیه می‌کنند و بسته به سسی که بکار می‌رود، پاستا را نیز به همان اسم می‌نامند.
 در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پاستا پنه آلفردو را شرح دهیم. با ما همراه باشید.


ادامه مطلب
 
 
پختن یک وعده پاستای خوشمزه، یکی از بهترین مهارت‌های آشپزی است که می‌توانید یاد بگیرید. پاستا یک غذای کم خرج است، درست کردن آن زمان زیادی نمی‌برد، و علاوه بر این، به روش‌های بسیار متنوعی می‌توانید آن را سرو کنید. 
مواد لازم
450 گرم پاستا
2 قاشق غذاخوری روغن
به مقدار لازم نمک و فلفل
دستور العمل‌
پاستا را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید 3 الی 8 دقیقه درون آب جوش باشند و نرم شوند. 
بعد از اینکه پاستا کمی نرم شد آن را آبکش کنید. 
سس مورد نظر خ
یکی از پر کاربرد ترین سالاد ها ، سالاد ماکارونی است که یک غذا و یا میان وعده فینگر فودی سرد است . بسیاری از افراد از این سالاد در جشن های تولد و جشن های خودمانی استفاده می کنند و این سالاد بسیار کالری زیادی دارد و بهتر است افراد رژیمی از این سالاد با سبزیجات استفاده می کنند.
ادامه مطلب
پاستا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در میان ایرانیان و مردم جهان است. در این پست سعی کرده ایم دستور پخت یک نوع پاستا را آموزش دهیم. در پخت این پاستا از پنیر و سیر به صورت سوخاری استفاده شده است. همانطور که می دانید سیر به صورت خام دارای بوی نامطبوعی می باشد به همین دلیل در طبخ پاستا به صورت سوخاری از آن استفاده شده است. 

ادامه مطلب
سالاد فصل زمستانی + طرز تهیه سالاد فصل مجلسی خوشمزه
سالاد فصل طرز تهیه سالاد فصل زمستانی آموزش سالاد فصل مجلسی خوشمزه روش تهیه سالاد فصل خانگی آموزش سالاد فصل با کلم بروکلی طرز تهیه سالاد فصل قالبی این سالاد یکی از محبوب ترین سالاد ها در بین خانواده سالاد می باشد که با مواد های مختلفی تهیه می شود ولی مواد اصلی این سالاد شامل یک مواد ثابت می شود که در ادامه قصد دارید روش تهیه آن را به شما آموزش دهیم
 
 
ادامه مطلب
سالاد هلو با هلوی تازه، مرغ کبابی با طعم ریحان درست می‌شود و با سس مخصوصی که با سرکه بالزامیک و عسل درست شده، مزه‌ای فوق العاده می‌گیرد. لابلای این مواد اصلی برشهای خلالی پیاز و دانه‌های ذرت، زیبایی دو چندان به این سالاد می‌بخشند. این یک سالاد فوق العاده است که با همراهی پنیر کامل می‌شود.

ادامه مطلب
وقتی صحبت از ایتالیا می‌شود، اولین چیزی که به ذهنمان می‌رسد، تصاویر اشتها‌ برانگیز پیتزاهای پر از پنیر و انواع و اقسام پاستاهای طعم‌دار است.
غذای ایتالیایی‌ها معمولا مفصل است. به ندرت خواهید دید که یک ایتالیایی برای وعده‌ی ناهار ساندویچ بخورد. به علاوه، ایتالیایی‌ها دوست دارند غذا را با صبر و حوصله بخورند و از طعم آن لذت ببرند.
در شمال ایتالیا اکثر غذاها با گوشت و محصولات دریایی تهیه می‌شوند، در حالی که در جنوب ایتالیا گوجه‌فرنگی یکی
پختن یک وعده پاستای خوشمزه، یکی از بهترین مهارت‌های آشپزی است که می‌توانید یاد بگیرید. پاستا یک غذای کم خرج است، درست کردن آن زمان زیادی نمی‌برد، و علاوه بر این، به روش‌های بسیار متنوعی می‌توانید آن را سرو کنید. در نتیجه، اگر وقت و حوصله شام درست کردن ندارید و یا نمی‌دانید چه غذایی درست کنید، می‌توانید به سادگی برای ناهار یا شام پاستا بپزید! در مطلب امروز قصد داریم شما را با مراحل طرز تهیه پاستا آشنا کنیم.
 
پاستا (به ایتالیایی: Pasta) به مع
طرز تهیه سالاد فصل
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد فصل قالبی مجلسی و خوشمزه
مواد لازم سالاد فصل
کاهو :•:  ۲ عدد کوچک
خیار :•:  ۳ عدد
گوجه :•:  ۳ عدد
هویج :•: ۲ عدد
شکر :•:  به اندازه دلخواه
کلم قرمز :•: ۱ عدد کوچک
سس مایونز :•:  ۱ پیمانه کوچک
آبلیمو یا آب نارنج :•: به اندازه لازم
نمک :•: به مقدار کافی
ادامه مطلب
سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود.
جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است.
این سالاد یکی از غذای اصلی مردم روسیه در شب سال نو نیز می باشد.

ادامه مطلب
سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود.
جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است.
این سالاد یکی از غذای اصلی مردم روسیه در شب سال نو نیز می باشد.

ادامه مطلب
سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.
مواد لازم
سینه بدون پوست: ۱ عدد (اگر از فیله مراغ استفاده می‌کنید تعداد نفرات را در نظر بگیرید)
کاهو: ۱ بوته
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
نان تست به مقدار دلخواه
سیر: ۲ حبه رنده شده
شاخه رزما
فروشگاه گلپر عرضه کننده متفاوت ترین و بهترین سالادهای یکنفره میباشد.
انواع سالادهای یکنفره خوشمزه و بسیار شکیل و و دارای بسته های جالب و نوین  در ایران توسط این مجموعه قابل عرضه به تمام شهرهای کشور عزیزمان می باشد
انواع سالاد به شرح ذیل است :
سالاد کاهو
سالاد شیرازی
سالاد فصل
سالاد بسته بندی شکیل
سالاد فله
سالاد رستورانها
سالاد تالارها
جهت ثبت سفارش با شماره های 09216393789 تماس بگیرید
ادرس سایت : www.golpaar.com
در بیشتر اوقات ارزش‌های غذایی سالاد در آشپزی دست‌کم گرفته می‌شود. گاهی تصور می‌شود سالاد فقط مخصوص کسانی است که قصد کاهش وزن دارند. برخی نیز به اشتباه تصور می‌کنند سالاد غذایی تکراری است که فقط از گوجه، خیار و کاهو درست می‌شود. یک سالاد خوب باید از مواد تازه تهیه شود. همچنین بهتر است هر سالاد محتوی مواد مخصوص ناحیهٔ خودش باشد. در بیشتر موارد، سالاد به‌عنوان غذای فرعی در کنار غذاهای اصلی سرو می‌شود. اما بسیاری از سالادها خود می‌توان
 آموزش رز تهیه سالاد خوشمزه سیب زمینی با خامه ترش
مواد لازم برای سالاد سیب زمینی با خامه ترش
خامه ترش سه چهارم فنجان
سیب زمینی 900 گرم
پیازچه خرد شده نصف فنجان
شوید خرد شده 1 قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سیب یک سوم فنجان
نمک 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی با خامه ترش
برای تهیه این سالاد باید در ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید.
در این فاصله سس سالاد را درست کنید، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا یک
طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی
 
 
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه فصلی است که با استفاده از اسفناج تازه تهیه میشود. با طرز تهیه سالاد اسفناج ایتالیایی اصیل آشنا شوید.
 
سالاد اسفناج یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. همان‌طور که از نام این سالاد مشخص است، ماده اصلی آن اسفناج است که مسلما باید تازه باشد.
ادامه مطلب
سالاد از آن دسته غذاهای متنوع هست که بسیار پر طرفدارهست. سالاد فصل مخصوص از آن سالاد های هست که خودش غذایی کاملیه چون در ترکیبش تمام مواد غذای که برای یک وعده غذایی کامل مورد نیازهست ، وجود دارد
همچنین بخوانید :طرز تهیه سالاد هاوایی
 
روش تهیه سالاد فصل مخصوص
ابتدا در ظرفی کاهو،زیتون،حیارشور و فلفل را ریخته و باهم مخلوط میکنیم.ماکارونی پخته شده را با خیارشور،کالباس،فلفل دلمه مخلوط کرده وسس مایونز را به مواد اضافه میکنیم.(مثل سالاد ماک
اگر شما هم جزو افرادی هستید که به غذاهای رژیمی علاقمند می باشید و برای تناسب اندام و سلامتی بدنتان در وعده های غذاییتان از انواع سالادهای گیاهی، سالادهای ماکارونی، انواع سالاد ماست و …  استفاده می کنید.
ما امروز قصد داریم در بخش انواع سالاد سایت ژولی پولی شما را با تهیه یک سالاد خوشمزه که جزو سالادهای مدیترانه ای است آشنا کنیم.

ادامه مطلب
سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود.
جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است.

ادامه مطلب
سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. این سالاد اصالتا متعلق به ایتالیایی ها می باشد. سالاد سزار را با مواد مختلفی سرو می کنند و شما می توانید نسبت به ذائقه خود سالاد سزار مخصوص خود را تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد سزار در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم سالاد سزارفیله مرغ۸ عددپنیر پارمیزان۶ قاشق غ
دستور تهیه‌ی این سالاد به سال ۱۹۳۸ بازمی‌گردد و از کتابی آشپزی متعلق به نویسنده‌ای آمریکایی برداشته شده است. این سالاد سیب زمینی برای مهمانی‌های عصر یا انواع پیک‌نیک‌ بسیار مناسب است و طرفداران زیادی هم دارد. برای اینکه سیب‌زمینی‌ها در این سالاد سیب زمینی کلاسیک و رژیمی نرم باشند و تُرد و سفت نمانند، بهتر است آنها را با پوست بپزید و بعد از اینکه سرد شدند، پوست‌شان را جدا کنید. برای اینکه سالاد سیب زمینی خود را رژیمی‌ کنید، می‌توانید
انواع مختلف پاستا از محبوب‌ترین غذاها در دنیا هستند که طرفداران زیادی دارند. در این مطلب با طرز تهیه پاستا قالبی آشنا می‌شوید.
  
پاستا غذایی ایتالیایی است که در  همه جای دنیا فراگیر شده است و با مواد مختلفی آماده می‌شود. یکی از  مدل‌های این غذا پاستا قالبی است که می‌توان آن را با سس بلونیز سرو کرد. طرز تهیه پاستا قالبی با سس بلونیز بسیار لذت‌بخش و مناسب مهمانی‌های صمیمی و دوستانه است.
مواد لازم:
پاستا: ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
رب گ
سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در گذشته در هر فصل موادش متفاوت بوده است. البته در حال حاضر سالاد فصل به صورت یکسان تهیه می شود و مواد اصلی آن کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد فصل تهیه نمایید.

ادامه مطلب
سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید.
دستور خیلی ساده، خوشمزه و کم هزینه از سالاد ماکارونی رو میذارم که میتونید نیم ساعته آماده ش کنید. این سالاد سریع آماده میشه و مهمتر از همه با  این ترکیب رنگهای قشنگ به عنوان یه شام سریع و خوشزه میتونید امتحانش کنید.
 

ادا
سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در گذشته در هر فصل موادش متفاوت بوده است. البته در حال حاضر سالاد فصل به صورت یکسان تهیه می شود و مواد اصلی آن کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد فصل تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه سالاد فصل در ادامه با همدوره همراه باشید.
ادامه مطلب
 
سالاد ماکارونی یک غذای کلاسیک آمریکایی حاوی ماکارونی، سس مایونز، سبزیجات و همچنین انواع پروتئین‌ها پنیر، ماهی تن و تخم مرغ است. این غذای ساده و خوشمزه معمولا در میهمانی‌ها سرو می‌شود. شما می‌توانید سالاد ماکارونی را به عنوان یک سالاد، یک پیش غذا و یا حتی غذای اصلی سرو کنید.
مواد لازم
450 گرم ماکارونی یا پاستا
1 فنجان سس مایونز
2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
¾ فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 عد
سالاد ماکارونی یک غذای کلاسیک آمریکایی حاوی ماکارونی، سس مایونز، سبزیجات و همچنین انواع پروتئین‌ها پنیر، ماهی تن و تخم مرغ است. این غذای ساده و خوشمزه معمولا در میهمانی‌ها سرو می‌شود. شما می‌توانید سالاد ماکارونی را به عنوان یک سالاد، یک پیش غذا و یا حتی غذای اصلی سرو کنید. برای اینکه زیاد به خودتان زحمت ندهید و خیلی سریع یک غذای خوش طعم و ساده درست کنید، می‌توانید به سراغ سالاد ماکارونی به سبک کلاسیک بروید. اما اگر دوست دارید طعم این سا
سالاد فصل ترکیبی مناسب و خوش طعم از سبزیجات تازه ای است که در زمان تهیه سالاد در دسترس هستند . سالادهای فصل خوش طعم ، تازه و ترد ، سالم و مفید هستند و می توانند با ترکیب مناسبی از سس ها خوش عطر و خواستنی هم باشند . انواع سالاد فصل با دستورهخای مختلف را می توان تهیه نمود و سالدهای فصل می توانند با انواع سبزیجات تهیه شوند . در این مقاله پرنیان یک دستور متفاوت برای تهیه سالاد فصل آموزش داده شده است ، در این دستور یک سس بی نظیر با طعمی بسیار خاص نیز آ
سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که اکثر ما در وعده های غذایی خود ، کنار غذای اصلی سرو می کنیم و یا اینکه در مجالس و مهمانی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده می شود. شاید یکی از دلایل محبوب شدن بیش از حد سالاد فصل در بین ایرانیان ، دستور تهیه ساده آن و استفاده از مواد ساده همانند کاهو ، کلم ، خیار ، گوجه فرنگی و هویج می باشد.
به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد فصل آشنایی ندارید ما در پست آموزش آشپزی بارونک ، مواد لازم
پاستا آلفردو درست کردم ،نکاتی که لازمه:
مقدار پاستا کم انتخاب میکنیم خیلی خیلی خوب تو اب جوش میپزیم و چندبار آبکشی میکنیم که مزه نشاسته پاستا از بین بره بعد با مواد لازم مثل قارچ و مرغ خوب تفت میدیم که مزه اش جا بیفته ،اگر روز بخار اب داغ تفت بدیم عالیه،خوب بعد سس الفردو جداگونه درست میکنیم و در طی سی ثانیه با حرارت بسیار زیاد سس و پاستا مخلوط میکنیم .
بهتره مقدار پاستا بیشتر از دو نفر نباشه چون خیلی سخت میشه.
تو درست کردن پاستا سرعت خیلی مهمه
پاستا کن فتا
مواد لازمپاستا لوله ای ؛ ۱ بسته | پنیر سفید گوسفندی ؛ ۱۰۰ گرم | ریحان تازه ؛ ۱۵۰ گرم | سیر ؛ ۳ حبه | زیتون سیاه ؛ ۵۰ گرم | روغن زیتون ؛ به میزان لازم | گردو خردشده ؛ ۱۰۰ گرم | پنیر پارمسان ؛ ۵۰ گرم | نمک و فلفل ؛ به اندازه
طرز تهیهابتدا مقداری آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید . وقتی که آب جوشید پاستا ، کمی نمک و کمی روغن زیتون را با ترتیب اضافه کرده تا به مدت حدود ۸ دقیقه جوش خورده و پخته شود . برای تهیه سس پستو ریحان تا
 
سس پستو یک چاشنی پاستا و سالاد ایتالیایی است که دستور تهیه ساده‌ای دارد و در عین حال بسیار خوش طعم است.
مواد لازم
2 فنجان برگ ریحان تازه
3 حبه سیر
½ فنجان آجیل دلخواه(پسته، گردو، بادام زمینی، بادام هندی)
¾ فنجان پنیر پارمسان
½ فنجان روغن زیتون
نمک
دستور العمل‌
در مرحله اول، تمام مواد اولیه سس پستو به جز روغن زیتون و پنیر را با استفاده از یک دستگاه مخلوط کن، میکس کنید.
آنقدر این کار را انجام بدهید تا مواد اولیه به یک سس غلیظ با دانه‌های
سالاد فصل یکی از معروفترین و راحت ترین سالاد هاییست که شما با هر چه که در اختیار داشته باشید می توانید تهیه کنید. تنها ماده مهم در این سالاد کاهو است ولی ما بقی مواد اختیاری بوده و می توانید بر اساس سلیقه مقدار آن را کم یا زیاد کنید. سالاد در واقع یک نوع پیش غذاست که قبل از صرف غذای اصلی سرو می شود و گاهی اوقات بعد از غذای اصلی به عنوان یک غذای مجزا استفاده شده و یا همراه غذا میل می شود.در زمان های قدیم چیزی حدود دو هزار سال پیش مردمان ایران بر
سالاد یکی از محبوب ترین پیش غذا ها در سراسر جهان محسوب می شود که از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه شده و برای تزیین آن از انواع سس استفاده می شود، سالاد گوجه فرنگی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع سالاد هاست.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد فصل مجلسی با گوجه فرنگی و پیاز مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران را برای شما ارائه کرده ایم.

ادامه مطلب
سالاد سزار یکی از محبوب ترین سالادهای دنیا و ایران می باشد که به خاطر طعم های متفاوت و دلچسبی که در آن قرار گرفته اند معروف شده است. این سالاد اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همانجا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست می‌
طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه 

سالاد لوبیا سیاه را قبل از سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود
مواد لازم برای سالاد لوبیا سیاه :

 لوبیا سیاه پخته و آبکشی شده
۴۲۰ گرم

ذرت پخته
یک و نیم فنجان

 پیازچه خرد شده یا موسیر
 نصف فنجان

 فلفل هالاپینیو تازه بدون دانه و خرد شده
نصف یک عدد

* گوجه فرنگی ریز بدون دانه و خرد شده
۳ عدد

آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری

آواکادو پوست کنده، بدون دانه و خرد شده
۱ عدد

شکر
یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل
برای
سبزی‌ها اکثرا مزاج گرم دارند !
حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد از اشتباهات تغذیه ایی ایرانیان است ، طبع اغلب سبزی‌ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می‌کنند، سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند !
همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می‌کند !
سالاد را نباید همراه غذا بخورید
برای تهیه سالاد سزار با ما همراه باشید تا اینکه بتوانید یک پیش غذای خوشمزه و منحصر به فرد برای اعضای خانواده خود درست کنید. 
 
مواد لازم جهت تهیه سالاد سزار:
نان تست: دو عدد
فیله مرغ: هشت عدد
کاهو: یک بوته
سس مایونز: یک پیمانه
لیموترش: یک عدد
سیر: دو حبه
روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان: ۵ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
سس خردل: یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
 
برای ادامه طرز تهیه سالاد سزار بر رو
برای تزیین سالاد الویه می‌توانید از انواع میوه و سبزیجات مختلف استفاده نمایید. در اینجا روش تزیین الویه مدل گل‌های مختلف، مدل درختی، مدل هدیه با خوراکی‌های مختلف مثل سبزیجات، هویج، گوجه، فلفل، خیارشور و سس یاد داده شده است.
همان قدر که به خوش طعم شدن غذا اهمیت می‌دهید باید زیبایی و تزیین آن نیز برای شما مهم باشد، زیرا یک سفره زیبا و با سلیقه طعم غذا را به یاد ماندنی‌تر می‌کند. 
ادامه مطلب
کافه شبانه روزی اروما در نزدیکی تقاطع خ شهید بهشتی و ولیعصر واقع شده است.
شما هم با مترو و هم با بی ار تی های ویعصر میتوانید به این کافه 24 ساعته در تهران برسید.
در منوی غذایی کافه شبانه روزی اروما می توانید انواع پاستا،سالاد،پنینی ها و بشقاب های متنوع غذایی را سفارش دهید.
تکمیل بودن منوی غذایی از ویژگی های مثبت هر کافه ای است چه برسد که این کافه 24 ساعته هم باشد.
منتظر حضورتان هستیم.
پیج اینستاگرام ما aroma24h
طرز تهیه سالاد انار و کلم
خوردن سالاد همیشه دلپذیره، مخصوصا وقتی از ترکیبات جدید توش استفاده کنیم تا طعم های تازه تری داشته باشیم و لذت ببریم…یکی از این ترکیبات جدید میتونه استفاده 
از انار باشه، مخصوصا وقتی ترکیب ترش و شیرین سالاد رو دوست داریم. حالا که پاییزه و فصل انار هم هست بهتره ازش استفاده کنیم و گرنه بعدا که فصلش تموم شد و دیگه
 دستمون بهش نمیرسید حسرتشو میخوریم.در این مطلب طرز تهیه یه سالاد تازه و خوشمزه با انار و انواع کلم رو برات
طرز تهیه سالاد فصل یک سالاد خوشمزه و دلخواه را در ادامه مطلب ملاحظه نمایید. روی آن به صورت دلخواه کلم قرمز خیار و گوجه ها را بچینید سپس هویج را روی سالاد رنده کنید سس را خوب هم بزنید.
موادلازم:کاهو :             2 بوته کوچکخیار:                3 عددگوجه:              3 عددهویج:              2 عددشکر:               به اندازه دلخواهکلم قرمز:         1 عدد کوچکسس مایونز:     1 پیمانه کوچکآبلیمو یا آب نارنج:به اندازه لازمپرتغال آب گرفته :1 عددنمک :              ک
سس قارچسس قارچ خانگی برای استیک و پاستا
سس قارچ عموما برای استیک ، پاستا و ... درست می شود که همراه با این غذاها طعم بسیار لذیذ و باب میل می دهد ( ماهیت این سس همانند سس مایونز و سس هلندی برای طعم دهی می باشد) ، به همین دلیل ما سعی کرده ایم در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک برای شما طرز تهیه سس قارچ را بیان کنیم : 
 
مواد لازم برای سس قارچ
آب گوشت :1 پیمانه
آردسفید :1 قاشق سوپخوری
کره :50 گرم
قارچ :250 گرم
نمک و فلفل :به میزان لازم

سس قارچ
ادامه م
مواد لازم برای درست کردن سالاد اندونزی

سیب زمینی 500گرم
گوجه فرنگی 2عدد متوسط
نخود فرنگی پخته 200 گرم
کالباس 300 گرم
خیار شور 300 گرم
سس مایونز به مقدار لازم
گل کلم پخته شده 300 گرم
هویج پخته شده 200 گرم

روش درست کردن و طرز تهیه سالاد اندونزی
مرحله اول :ابتدا سیب زمینی ها و هویج را بپزید و خرد کنید.
مرحله دوم :کالباس ، گوجه فرنگی ها ، خیارشور و گل کلم پخته را خرد کنید.
مرحله سوم : همه مواد را باهم مخلوط کنید.
مرحله چهارم : بعد از مخلوط کردن مواد، سا
پاستا آلفردو غذایی ساده و خوش‌مزه برای یک شام صمیمانه است.



پاستا یکی از غذاهای رایج ایتالیایی است که در تمام جهان طبخ می‌شود. پاستا آلفردو نوعی پاستااست که بسیار پرطرفدار است و طعم خوبی دارد. طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است و سریع آماده می‌شود.
مواد لازم سس آلفردو:
کره: یک‌چهارم پیمانه
خامه: یک پیمانه
سیر: یک حبه
پنیر پارمزان:  یک و نیم پیمانه
جعفری خرد شده: یک‌چهارم پیمانه
طرز تهیه سس آلفردو:
کره را در تابه آب کنید. دقت کنید که حرا
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه پاستا پنه
 
پنه (به
ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای
بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا
تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای
صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته»
(rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه پاستا پنه با گوشت و مرغ و خامه و
طرز تهیه سالاد کیوی و اسفناج
اگر طرفدار رژیم غذایی سالم هستید یا می‌خواهید استراحت کنید و از خوردن یک خوراکی هیجان‌انگیز لذت ببرید سالاد کیوی و اسفناج بهترین گزینه است. ترکیب بی‌نظیری از میوه‌ تازه به همراه پنیر و مغز آجیل  که سبک و مغذی و سرشار از رنگ و طعم‌های طبیعی است. اگر می خواهید سالاد کیوی را به عنوان وعده‌ اصلی غذایی میل کنید کافی است کمی سینه‌ مرغ گریل شده همراه با نان باگت تست شده به آن اضافه کنید. این میزان رسپی برای دو نفر به
سالاد ماکارونی چگونه درست می‌شود؟
من شرط می‌بندم اغلب شما پس از خواندن این دستور اقدام به تهیه آن خواهید کرد چون این دستور العمل خیلی ساده است و بسیار متنوع و با گزینه‌‌های انتخابی بسیار می‌تواند سالاد دلخواه شما را با هر ترکیبی از مزه و رنگ که بخواهید به شما بدهد. بخصوص که در این روزهای گرم غذاهای سرد مثل سالاد ماکارونی بیشتر باب طبع خواهد بود.
سالاد ماکارونی کلاسیک
مواد لازم
۲۵۰ گرم ماکارونی خشک شکل دار
۱/۲ پیمانه سس مایونز (اگر رژیمی ب
سالاد یک کلمه ایتالیایی است که گلهی همراه با وعده غذایی اصلی میل می شود و گاه نیز به جای وعده اصلی. سالاد در انواع مختلف موجود می باشد که برخی از آنها بسیار مقوی می باشد. بعضی از انواع سالادها عبارتند از: مکزیکی، ایتالیایی، اندونزی، فصل، شیرازی، سزار و…
طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد خوشمزه و پرطرفدار
سالاد یک کلمه ایتالیایی می باشد که برگرفته از شیوه غذایی رومی است که پاره ای از موارد همراه با غذای اصلی میل می شود و در بعضی مواقع نیز جای وعده اصلی ر
 
مواد لازم برای تیه سالاد ماکارونی :
ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا ۱ بستهکالباس و یا ژامبون مرغ خرد شده ۲۵۰ گرمخیار شورخرد شده ۳۰۰ گرمذرت پخته (کنسرو ذرت) ۳۰۰ گرمسس سفید به مقدار لازمزیتون خرد ش. ۳۰۰ گرمهویج رنده شده ۱۰۰ گرمنخود فرنگی پخته شده ۲۰۰ گرمنمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی به سبکی خوشمزه و متفاوت :
ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود ۸ الی ۱۰
سالاد
یکی از سالادهای بسیار معروف و در عین حال ساده ، سالاد فصل است ، مصرف سالاد فصل سالهاست که بین ما ایرانی ها بسیار رواج دارد و در اکثر وعده های غذایی ما کنار غذای اصلی سرو میشود و یا در مهمانی ها کنار غذا از مهمانان پذیرایی میگردد- طرز تهیه سالاد فصل مجلسی
شاید یکی از دلایل اینکه سالاد فصل تا این حد مرسوم شده است دستور ساده در تهیه آن و نیز استفاده از مواد ساده در آن باشد
موادی هم که در سالاد فصل استفاده میشود موادی است که معمولا مورد پسند
یکی از چیزهایی که معمولا جزء جدایی ناپذیر سفره ایرانی است سالاد است. سالاد شیرازی و سالاد فصل دو نوع سالادی هستند که بیشتر طرفدار دارند و سریع آماده می‌شود. سبزیجات تازه و کلم قرمز با رنگ زیبای‌شان اشتها را زیاد می‌کنند. 
مواد لازم
1 عدد کاهو
½ کلم قرمز
2 عدد هویج
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد خیار
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون
آبلیمو
نصف فنجان سس مایونز
دستور العمل‌
سبزیجات درون سالاد را به خوبی بشویید و بگذارید آب آن‌ها کاملا خشک شود.
کاهو کلم
سالادی مقوی تهیه شده از میوه ها و مغزها
طبق کتاب آشپزی قرن آمریکایی ها، سالادوالدورف اولین بار در سال 1893 در نیویورک آمریکا تهیه شده است. در دستور اولیه و قدیمی سالاد تنها از سیب قرمز، کرفس و سس مایونز برای تهیه سالاد استفاده شده اما بعدها و به مرور زمان، افزودن مغزها هم بخشی از دستورالعمل تهیه این سالاد شده است. در ادامه مبحث جذاب آموزش سالادهای ملل که مدتی است در وبلاگ گودپک به آن می‌پردازیم، امروز هم به شهر نیویورک در قلب آمریکا سفر کرده و
سالاد میوه کودک
در این مطلب قصد داریم آموزش سالاد میوه تابستانی کودکان را به شما آموزش دهیم. این سالاد برای فصل تابستان مناسب است و کودکان از آن خوش‌شان خواهد آمد.
 این سالاد برای کودکان 12 تا 24 ماه مناسب است.

 

ادامه مطلب
یکی از خوشمزه‌ترین سالادهایی که می‌توانید خودتان در خانه آن را درست کنید، سالاد سزار است. جالب است بدانید که این سالاد به تنهایی یک سالاد منحصر به فرد نیست، در حقیقت سس مخصوص آن است که این سالاد را به سالاد سزار تبدیل می‌کند.
سالاد سزار نوعی سالاد متشکل از کاهوی رومی، تکه‌های خرد شده نان تست با پنیر پارمزان، آب لیموترش، روغن زیتون، تخم مرغ، سس ووسترشر، سیر و فلفل سیاه است. تنوع زیادی در تهیهٔ سالاد سزار وجود دارد که از جملهٔ آن‌ها می‌توا
 
مواد لازم :
 
گریپ فروت درشت    
6 عدد
مغز گردوی درشت خرد شده    
1 فنجان
شکر    
1 تا 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون    
2/1 فنجان
نمک    
به مقدار کم
کاهوی گرد مخصوص سالاد    
1 عدد
 
 
طرز تهیه:
 
گریپ فروت را پوست کنده پر می کنیم.با قیچی سر پرها را می بریم.دقت می کنیم بدون له شدگی پوست آنها را بگیریم.برگ های کاهو را جدا کرده،می شوئیم،خشک می کنیم و کف و دور ظرف گود قشنگ و مناسبی می چینیم.پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم می ریزیم.گردو را روی
طرز تهیه پیش غذا 
مواد لازم برای دیپ اسفناج خامه ای
سس مایونز نصف لیوان
خامه ترش 1 لیوان
پودر سوپ آماده 1 بسته
اسفناج خرد شده پخته نصف لیوان
فندق خرد شده 1 لیوان
نان تست 10 عدد
 مواد لازم برای پاستا صدفی مرغ و اسفناج
پاستا صدفی حدود 18 عدد یا 450 گرم
پنیر ریکوتا 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
اسفناج درشت خرد شده 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده 1 فنجان
پنیر پیتزا 2 فنجان
سس مارینارا 3 فنجان
اطلاعات مواد مغذی
570 کالری
28 گرم چربی
48 گرم کربوهی
مواد لازم برای تهیه سالاد هاوایی با سیب‌زمینی
سیب‌زمینی (پوست کنده و خرد شده)یک کیلو
ماکارونی شکلی۴۰۰ گرم
پیاز(خرد شده)نصف پیمانه
نخود‌ سبزیک و نیم پیمانه
هویج(رنده شده)یک عدد بزرگ
پیازچه (خرد شده)نصف پیمانه
سس مایونز کم‌چرب کاله دو و نیم پیمانه
خیارشور (خرد شده)یک پیمانه
سرکه سیبیک قاشق غذاخوری
سس خردلیک قاشق غذاخوری
ادویه مخلوطبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

ادامه مطلب
سالاد یونانی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران هم فراگیر شده است. سالاد یونانی یک سالاد سالم و مفید محسوب می شود که می تواند به عنوان یک شام سبک هم سرو شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد یونانی تهیه نمایید.
 
 
 
 
مواد لازم سالاد یونانی
گوجه فرنگی     ۴ عددخیار     ۲ عددپیاز قرمز     ۱ عددفلفل دلمه ای     ۱ عددپنیر فتا     ۲۰۰ گرمزیتون سیاه     ۸ عددروغن
به بابام میگم بابا من که همش دارم سالاد میخورم چرا باز چاق میشم؟
میگه : گاو هم همش علف میخوره ببین هیکلشو
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بزگوار تبحر خاصی داره تو قانع کردن://
به منظور تهیه سالاد کلم قرمز برای شش الی هشت نفر، به حدود سی الی چهل و پنج دقیقه زمان و مواد اولیه زیر احتیاج داریم.
 
مواد لازم
کاهو ۵۰۰ گرم
مغز کاهو ۲ عدد
کلم سفید ۵۰۰ گرم
کلم قرمز ۵۰۰ گرم
هویج ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
خیار ۵۰۰ گرم
 
طرز تهیه سالاد کلم قرمز 
نکته: برخی در سالاد کلم قرمز (red cabbage salad) از ذرت، نخودفرنگی و خیار نیز استفاده می‌کنند. اگر از ذرت و نخودفرنگی کنسروی استفاده نمی‌کنید باید ابتدا آن‌ها بپزید. برای این منظور هر ک
 
یکی از خوشمزه‌ترین سالادهایی که می‌توانید خودتان در خانه آن را درست کنید، سالاد سزار است. جالب است بدانید که این سالاد به تنهایی یک سالاد منحصر به فرد نیست، در حقیقت سس مخصوص آن است که این سالاد را به سالاد سزار تبدیل می‌کند.
مواد لازم
مواد اولیه سس سزار
¼ فنجان روغن
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو
2 قاشق چایخوری خردل
½ قاشق چایخوری نمک و فلفل
3 قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
مواد اولیه سالاد
1 ع
مواد لازم برای ۴ نفر
۳۰۰ گرم برگ اسفناج
یک‌چهارم پیاز قرمز
یک‌دوم فنجان پنیر فتا
یک‌دوم فنجان گردوی خردشده
یک‌چهارم فنجان جوانه‌ی یونجه در صورت تمایل
یک عدد انار متوسط
چهار قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

ادامه مطلب
بهترین میان وعده ها برای افزایش وزن
پودر مغزها + نان و پنیر یا کره و مربا
موز + کره بادام زمینی
خرما و پسته + شیر
موز و عسل + شیر
عسل + میوه‌ها
کنجد + برنج
ذرت و نخودفرنگی + سالاد
تخم‌مرغ آب‌پز + سالاد
پوره سیب‌زمینی + مرغ و ماهی
گردو + ماست و دوغ
کره + سیب‌زمینی تنوری
کیک خانگی + چای
مغزها + بستنی
پنیر پیتزا + غذاهای حاضری
پنیر صبحانه + تخم‌مرغ
#محصولات_نیوشانیک
#بهبود_کیفیت_زندگی
#فهیمه_وظیفه‌دان
@fVAZIFEDAN
 
 
سالاد یکی از آن غذاهایی است که آماده کردن‌اش کار چندانی نمی‌برد اما برای بدن پر از فایده است. این ترکیب با مخلوط کردن انواع مختلف میوه‌ها و سبزیجات تهیه می‌شود.
این سبزیجات به صورت تازه با هم مخلوط می‌شوند، بنابراین لازم نیست سبزیجات را طبخ کنید. و زمانی که سبزیجات تازه و خام هستند، مواد مغذی موجود در آن‌ها حفظ می‌شوند و بهترین خواص سالاد سبزیجات از همینجا اتفاق می افتد.
پس از مخلوط کردن سبزیجات و میوه، می‌توانیم کمی ادویه یا سس مورد
مواد لازم:
گل کلم :3 لیوان خرد کرده
هویج :2  لیوان خرد کرده
 کرفس :2 لیوان خرد کرده
 سیر :5، 6 حبه
 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
 
ادامه مطلب
پیشنهاد آشپزی آخر هفته با منوی ژاپنی
سالاد ژاپنی و نودل چو مین و بیسکویت چای سبز منوی ژاپنی خوشمزه ای را تشکیل می دهند و اگر شما تمایل دارید در آخر هفته اعضای خانواده و مهمان هایتان را سوپرایز کنید بهتر است این منوی غذایی را تهیه کنید.
 
دستور تهیه سالاد ژاپنی پیش غذای سالم
سالاد از انواع پیش غذاهای سالم و پرطرفدار است و اگر شما تمایل دارید برای پذیرایی از مهمان هایتان پیش غذایی ساده را تهیه نمایید بهتر است از طرز تهیه سالاد ژاپنی غافل نشوید.
کافه رستوران بلانش در شیراز
به گزارش شرکت ایده گستر فارس :
اگر بخواهیم به یکی از بهترین کافه رستوران های شیراز اشاره کنیمقطعا کافه رستوران بلانش در اول لیست میدرخشد از ویژگی های خوب این کافه می توانیم به میحطی دنج و مناسب که برای قرارهای دونفره و خانواده ها می باشد اشاره کنیم.همچنین می توانید انواع جشن اعم از تولد و میهمانی های کوچک را در زیبا ترین کافه رستوران شیراز برگذار نمایید.در این کافه میتوانید وعده هایی چون صبحانه، ناهار و شام با ت
سالاد اسفناج و پنیر را حتما برای فصل تابستان مهیا کنید و از طعم خوشممزه آن لذت ببرید :
 
مواد لازم
اسفناج(ترجیحا اسفناج کوچک):۲لیوانانجیر:۴عدد خرد شدهبادام زمینی نمکی:۱/۴لیواننمک و فلفل:به میزان لازم
آب لیمو ترش:۱ق
ادامه مطلب
 
سالاد روسی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفداره جهانه از اسمشم مشخصه ک متعلق به کشور روسیه هستشخوبیش اینه میتونید مواد و یک روز قبل اماده کنید، فرداش دو ساعت مونده ب سرو مواد و مخلوط کنید و بهش سس رو بزنید، اینجوری ماندگاریش خوبه.
ادامه مطلب
افراد چاق: 20 دقیقه قبل از غذا بخورید چون اولاً به پر شدن معده و کاهش غذای دریافتی کمک می کند. ثانیاًبا آغاز خوردن سالاد، دستور سیر شدن در زمان مناسب از مغز به معده می رسد.(مغز افراد چاق، دستور سیر شدن را کمی دیرتر از معمول صادر می کند.)
افراد لاغر: بعد از غذا بخورید؛ توصیه می شود با اندکی سس و روغن زیتون.
افراد با اندام متناسب: قبل، حین یا بعد از غذا تفاوت چندانی نمی کند
سالاد سیب‌زمینی سالاد ساده‌ای است که می‌توان آن را به‌عنوان پیش‌غذا، میان‌وعده یا شام سبک تهیه کرد.
سالاد سیب‌زمینی یکی از ساده‌ترین و پرطرفدارترین سالادهایی است که در بیشتر خانه‌ها درست می‌شود. سالاد سیب‌زمینی کم کالری و مفید است و برای افراد رژیمی گزینۀ مناسبی است. سیب‌زمینی یک مادۀ غذایی است که معمولاً در هر خانه‌ای پیدا می‌شود؛ بنابراین سالاد سیب‌زمینی را می‌توانید با کم‌ترین هزینه و کوتاه‎ترین  زمان تدارک ببینید و از خور
 
سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است.
مواد لازم
5 عدد خیار قلمی
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 عدد پیاز کوچک
آبلیمو به مقدار لازم
 نمک به مقدار لازم
نعنا خشک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم ساطوری شده
دستور العمل‌
ابتدا خیار را بشویید و بعد آن را پوست بکنید. (اگر خیار را خوب شسته باشید، می‌توانید با پوست هم استفاده کنید؛ ظاهر زیباتری به سالا
سلامی گرم به شما در این هوای سرد 
من مثل تمام خانم های شاغل با مشکل شام روبرو می شم اونهم با وقت کمی که بعد از برگشتن از سر کار دارم.
تن ماهی معمولا یک شام سریع محسوب می شه که متاسفانه این روزها قیمتش هم بالا رفته و کم کم داره به یک غذای لوکس تبدیل می شه.
با این حال اگه نخواهیم با سبزی پلو بخوریمش، خوردنش با نان به تنهایی سخت می شه.
من گاهی تن را با ذرت پخته شده می خورم ولی این سالاد تن ماهی هم که امتحان کردم مورد استقبال خانواده قرار گرفت.
تن ماهی
سالاد شیرازی به عنوان پرمصرف‌ترین انواع سالاد در ایران شناخته می‌شود و معمولا با بسیاری از غذاها قابل سرو شدن است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سالاد شیرازی را به شما آموزش دهیم. پس تا انتها با ما همراه باشید. 
 
مواد اولیه
نمک به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
پونه (خشک) به میزان لازم
نعنا (خشک) به میزان لازم
پیاز (کوچک) پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی (متوسط) گوجه فرنگی ۲ عدد
خیار (بزرگ و سالادی) ۱ عدد
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی
ابتدا
سالادهای رژیمی انواع مختلفی دارند که آن‌ها را می‌توان هم به‌عنوان وعدۀ اصلی و هم پیش‌غذا مصرف کرد.
سالاد قارچ و سبزیجات یک سالاد رژیمی و خوش‌مزه است که ارزش غذایی بالایی دارد. مصرف این سالاد به‌عنوان یک میان‌وعدۀ کامل هم پیشنهاد می‌شود. به مواد سالاد قارچ و سبزیجات می‌توانید هر خوراکی دیگر هم که دوست دارید اضافه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:قارچ ورقه شده: 2 پیمانهفلفل‌دلمه‌ای سبز، قرمز و زرد: از هر کدام یک عددهویج: 2 عددکدو سبز: یک
نمی دانم آنقدر مادر روشنفکری هستم با انتخابهای فرزندانم براحتی کنار بیایم یا نه!
دوستی دارم که پدر و مادرش استاد دانشگاه هستند اما برادرش یک فروشگاه پروتئنی باز کرده است و خودش به لیسانس ریاضی اش قناعت کرده و مادر سه فرزند است ووخانه دار...خیلی هم حال دلش خوب است 
یا کسی را می شناسم پدز و مادرش نخبه و مهندس بودند و تقریبا تمام دخترهای همسن و سالش جلای وطن کرده و مهندس و دکتر و فلان فلان شده اند. اما خودش اینجا مانده و خانه داری را انتخاب کرده
در این مقاله با طرز تهیه پاستا کاربونارا که طعم خوبی دارد، آشنا می‌شوید.



پاستا یکی از غذاهای خوش‌مزۀ ایتالیایی است. این روزها انواع مختلف پاستا در کافه‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود. طرز تهیه پاستا بسیار ساده و آسان است. پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار این غذا است که سریع آماده می‌شود و طعم خوبی دارد.
مواد لازم:
پاستا: 400 گرمقارچ خرد‌شده: 200 گرمکره: 2 قاشق غذاخوریتخم‌مرغ: 2 عددخامه: یک پیمانهپنیر پارمزان: 100 گرمپیازچه: 4 دستهژامبون م
طرز تهیه سالاد الویه مرغ
 
برای طرز تهیه سالاد الویه مرغ ابتدا مرغ را با پیاز خرد شده و نمک و فلفل سیاه بگذارید بپزد، سپس سیب زمینی ها و هویج ها را به صورت جداگانه بپزید. نخود فرنگی و تخم مرغ ها را هم بپزید. زمانی همه مواد پختند ابتدا سیب زمینی ها و هویج ها را پوست بگیرید سپس تخم مرغ را هم پوست بگیرید مرغ را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
 
اکنون سیب زمینی ها و هویج ها و تخم مرغ ها را با رنده ریز رنده کنید و خیارشورها را بشویید و آب آن ها که رفت به صور
سلامی گرم به شما در این هوای سرد 
من مثل تمام خانم های شاغل با مشکل شام روبرو می شم اونهم با وقت کمی که بعد از برگشتن از سر کار دارم.
تن ماهی معمولا یک شام سریع محسوب می شه که متاسفانه این روزها قیمتش هم بالا رفته و کم کم داره به یک غذای لوکس تبدیل می شه.
با این حال اگه نخواهیم با سبزی پلو بخوریمش، خوردنش با نان به تنهایی سخت می شه.
من گاهی تن را با ذرت پخته شده می خورم ولی این سالاد تن ماهی هم که امتحان کردم مورد استقبال خانواده قرار گرفت.
تن ماهی
فکرش را بکنید اگر خیار نبود سالاد شیرازی هم نبود و اگر سالاد شیرازی نبود لوبیا‌پلو و کلی از غذاهای خوشمزه دیگر هم صفایی نداشتند. بعد از گوجه فرنگی، کلم و پیاز، خیار یکی از اصلی‌ترین سبزیجاتی است که در سرتاسر جهان کشت می‌شود.
این میوه - سبزی سرشار از مواد مغذی مختلف مانند لیگنان‌ها و فلاوونوئیدها می‌باشد. این ترکیبات خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و ضدسرطانی دارند. در این مقاله می‌خواهیم بیشتر راجع به فواید خیار صحبت کنیم. لطفاً با ما هم
سالاد لیمو ترش و میوه با عسل
این سالاد بسیار آسان است و تنها کاری که برای تهیه آن باید انجام دهید، پوست گرفتن و خرد کردن میوه هاست.
بسیاری
از مردم هر روز این مواد موجود در سالادی که ما امروز آموزش میدهیم می
خورند ولی نه همه آنها را باهم. برخی از آنها یک روز آناناس میخورند یک روز
موز و .. ولی همه آنها راباهم در یک سالاد بخورید مثلا آناناس رابا میوه
های دیگر رنده کنید هم تنوع بیشتر می شود و هم با مصرف انواع میوه ها مواد
مغذی دریافت میکنید . این مو
الف) من از سالاد الویه بدم می‌آید، البته بد آمدن فعل مناسبی نیست بهتر است بگویم متنفرم!
اولین باری که الویه خوردم را به خاطر دارم، دقیقا چند دقیقه بعد از آن سرم را تا انتها در روشویی فرو کرده و محتویات معده‌ام را خالی می‌کردم.
چند ساله بعد فاطمه یک نان باگت را به سمتم گرفت و گفت "مامانم الویه درست کرده بود، گفتم برای تو و سکینه هم بیارم" هر چه اصرار کردم که من‌ نه تنها الویه نمی‌خورم که از ریخت و قیافه‌ی نحسش هم بیزارم قبول نکرد، الویه را به
سالاد ایتالیایی با پاستا، نوعی سالاد خوشمزه است که مواد متنوعی دارد.
اگر می‌خواهید یک وعده غذایی خوشمزه و خنک میل کنید، پیشنهاد ما سالاد ایتالیایی با پاستا است. این سالاد خوش‌طعم که با پاستا درست می‌شود، ارزش غذایی بالایی دارد و مناسب کودکان و نوجوانان است. طرز تهیه سالاد ایتالیایی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه سالاد ایتالیایی :
پاستا فرمی: ۲۵۰ گرم
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
ذرت پخته شده: نصف پیمانه
خیارشور: نصف پیمانه
هویج: ۳
تبّوله سالاد لبنانی-عربی است که به‌طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریز شده که اغلب با سیر و پیاز با روغن زیتون، آبلیمو و نمک همراه است، تشکیل شده است.
 
سالاد تبوله از چه چیزهایی درست می‌شود؟
 
بسیاری از افراد فکر می کنند که ماده اولیه اصلی در سالاد تبوله، بلغور گندم است. به همین دلیل مقدار بسیار زیادی بلغور گندم در سالاد خود می ریزند. اما این کار اشتباه است. در حقیقت ماده اولیه اصلی در سالاد تبوله، جعفری تازه است که به شکل خیلی ریز خرد
کالری ها و فواید سلامتی سس و افزودنی های دوست داشتنی موجود در سالادها
خوردن سالاد، یک راه فوق العاده برای مهار کردن اشتها و افزودن مواد مغذی به رژیم غذایی تان می باشد. اما سالاد بارها و حتی شاید یخچال شما موادی را در سالاد ها دارند که ممکن است چربی بدن شما را افزایش داده و میزان دریافت کالری را نیز بیش از آنچه شما فکر می کنید افزایش دهند.
ادامه مطلب
انواع سالاد تن ماهی به‌دلیل داشتن تن ماهی و مواد غذایی مختلف، به‌عنوان یک غذای سبک مصرف می‌شوند.
  
با تن ماهی غذاها و پیش‌غذاهای گوناگونی می‌توان درست کرد که سالاد تن ماهی یکی از آن ها است. در این مطلب با طرز تهیه 2 نوع سالاد تن ماهی آشنا می‌شوید که بسیار خوش‌مزه و مناسب شام یا ناهار سبک هستند.
سالاد تن ماهی با لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم:
لبوی پخته شده: یک عدد
سیر کبابی: یک حبه
پیازچه به میزان لازم
خیار: یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز: یک عدد
زیت
برای آشنایی با طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی با مجله دلتا همراه باشید. 
  
سالاد تبوله یک سالاد عربی است که بیشتر آن را به عنوان یک سالاد لبنانی می‌شناسند. سالاد تبوله یکی از سالادهای محبوب در منطقه خاورمیانه و همچنین کشورهایی مانند یونان،  مصر، لیبی و مراکش است. این سالاد در کشورهای ترکیه، سوریه و لبنان بسیار  پرطرفدار است و معمولاً آن را با نان پیتا یا در کنار انواع غذا مصرف  می‌کنند. سالاد تبوله مقوی و مغذی است و به دلیل کالری کمی که دارد،
نودالیت با طعم مرغ آماده لذیذ مقدار 75 گرم 
 
برند : Amadeh Laziz
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
 
 
نقد و بررسی تخصصی
رشته‌های طعم دار نودل یکی از مجموعه محصولات شرکت صنایع غذایی آماده لذیذ است که با طعم‌های مختلفی تولد و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد. نودل ظاهری شبیه به پاستا و ماکارونی دارد اما در کمتر از 5 دقیقه آماده می‌شود و برای زمان‌هایی که زمان کافی برای تهیه غذا نداریم کار راه‌انداز است. نودل هم به‌عنوان یک میان وعده قابل
فکرش را بکنید اگر خیار نبود سالاد شیرازی هم نبود و اگر سالاد شیرازی نبود لوبیا‌پلو و کلی از غذاهای خوشمزه دیگر هم صفایی نداشتند. بعد از گوجه فرنگی، کلم و پیاز، خیار یکی از اصلی‌ترین سبزیجاتی است که در سرتاسر جهان کشت می‌شود.
این میوه - سبزی سرشار از مواد مغذی مختلف مانند لیگنان‌ها و فلاوونوئیدها می‌باشد. این ترکیبات خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و ضدسرطانی دارند. در این مقاله می‌خواهیم بیشتر راجع به فواید خیار صحبت کنیم. لطفاً با ما هم
سالاد تخم مرغ میزان بالایی پروتئین را برای سوخت بدن فراهم می کند. سالاد تخم مرغ خانگی بسیار سالم تر از نوع تجاری این نوع سالاد است. همچنین اکثر دستورات غذایی این نوع سالاد شامل تخم مرغ، سس مایونز، گیاهان و چاشنی ها و ادویه می باشد.
 
کالری
دستور غذایی کلاسیک سالاد تخم مرغ متشکل از تخم مرغ، مایونز، مقدار کمی آب لیمو ترش، کرفس و پیاز خرد شده است. تهیه این نوع سالاد به صورت خانگی تقریبا ۲۲۰ کالری در هر نصف فنجان دارد. تهیه ی این نوع سالاد با ما
سالاد روسیمواد لازم برای تهیه سالاد روسینخود فرنگی ۱ لیوانذرت ۱ لیوان سیب زمینی ۳ عدد متوسطهویج ۴ عدد متوسطپیازچه مقداریشوید تازه مقداری خیار شور ۵ عدد متوسطژامبون یا کالباس ۴۰۰ گرم سس مایونز ۳ قاشق غذاخوریابتدا سیب زمینی٬ هویج  رو میپزیم. دقت داشته باشین که هر کدوم از این ها باید جدا گانه پخته بشن. معمولا من سیب زمینی ها رو پوست میکنم و مکعبی خرد میکنم با مقداری نمک داخل دستگاه بخار پز میپزم که طعم بهتری میگیره.همه مواد رو خرد میکنیم. به

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها